keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ensimmäinen postaus


Sain vihdoin aikaiseksi aloittaa vaihtariblogin kirjoittamisen, jota oon suunnitellu jo viime syksystä asti.Todennäköisesti alan kirjottamaan tätä blogia vasta syksyllä aktiivisemmin, mutta teen nyt jo jonkunlaisen alkupostauksen. :)

Eli oon 17-vuotias lukiolainen Pöytyältä (Turusta Tampereelle päin n.30 min). Käyn ensimmäistä vuotta Elisenvaaran lukiossa, mikä on aika pieni maalaislukio Pöytyällä. 

Vaihtoehtoja oli monia esim. USA, Iso-Britannia, Uusi-Seelanti ja Sveitsi. Päädyin Sveitsiin siksi, että se sijaitsee Euroopassa. En olisi voinut kuvitella lähteväni kuitenkaan Pohjois-Amerikkaan tai Oseaniaan, vaikka USA:a ja Uutta-Seelantia mietin monesti. Toinen syy on kieli. Oon aina halunnut osata ranskaa sujuvasti ja uskon, että mun haave toteutuu vuoden aikana. :) Tosi moni ketä on käynyt Sveitsissä on kehunut maata ja sveitsiläisiä runsaasti, tottakai se vahvisti vielä mielipidettä kohdemaasta.

Mun kotikaupunki tulee olemaan syksystä lähtien Bulle, joka on n.15000 asukkaan kaupunki ja se sijaitsee Länsi-Sveitsissä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Genevenjärven rannalta. Perheeseen kuuluu äiti, isä, kolme veljeä, sisko sekä kolme kissaa ja koira. Host-veljet on kaikki yli 20-vuotiaita ja host-sisko on 18-vuotias, joka muuten on tällä hetkellä Saksassa vaihto-oppilaana ja keskimmäinen isoveljistäkin on ollut vaihto-oppilaana. Mahtava juttu, koska sitten mulla on joku, ketä ymmärtää oikeasti ymmärtää millasta on olla vaihto-oppilaana ja osaa auttaa tarvittaessa :) 



Eero


PS. enää 80 päivää!